norsk chatteside norsk chatterom

Du velger deg ett kallenavn som så brukes på nettstedet. Oppdager du bilder og filmer som er ulovlig lagt opp vennligst hjelp oss ved å. Join Now Member Login. Classifieds All Classifieds Search. Video Chat Video Chat. Photos All Photos Top Photos. Klokken er over midnatt. Jeg ligger i senga. Pus ligger ved siden av meg, så jeg bare ligger og ser på at han koser seg der han ligger. Nå er det åpent for chat fra kl. Dette ønsker vi å rette på, og vil øke kapasiteten slik at vi kan ta imot flere samtaler i , sier Kongshaug.

Janne Sukka i Kirkens SOS sier at hun håper at enda flere skal finne dem, og at de skal oppleve at det er greit å snakke.

Mange er så opptatt av fasader, så vi trenger alle å løfte på sløret iblant. Vi vet at vi er en livline både når det gjelder forebygging, og det er vi også når det gjelder akutte kriser. Så ja, vi redder liv, sier Janne M.

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du trenger javascript for å se video. Signe Karin Hotvedt signekarin Journalist. Artikkelen er flere år gammel. Ingen ser ikke at du gråter, det er trygt og foreldrene kan ikke overhøre samtalen. Mobbeombudet fikk over 50 saker på bordet — ingen fra mobbeoffer. Seks lam tatt av ulv — bønder frykter ny ulvesommer.

Derfor kan du ikke unngå «knekken». Frivillige plukket søppel —  fikk regning på Laster innhold, vennligst vent.. Gå til denne siden og lage en konto. Skriv inn ditt alias i feltet Alias og du vil få beskjed hvis aliaset er allerede brukt av andre. Hvis du ikke får noen feilmelding har du sikret deg et alias.

Første mann til mølla. Vi mener at unge mennesker kan la seg lett påvirke av mer drevne chattere og noe som ikke alltid er til det beste for våre unge chattere.

Er du en av våre yngre chattere skal du alltid være kritisk til andre som kontakter deg og lover deg noe. Vær forsiktig med å gi ut opplysninger om deg selv.

Vi har et rom for yngre personer. Det er forbeholdt kun de som er maks 20 år gamle. Besøk vår gruppe Hjelp her. Får du ikke svar der, gå til denne siden og fyll ut skjemaet. Å banne vil si at du blir nektet adgang til chatten. Du klarer ikke å koble deg til. Det hender av og til at du tilfeldigvis får samme IP-adresse som en annen som er blitt bannet før deg.

Derfor får ikke du koblet deg til med meldingen om at du er blitt bannet. Det er forbudt å utgi private opplysninger som navn, adresse, tel.

Til sammen henvendelser ble besvart på telefon, melding og chat. Pus ligger ved siden av meg, så jeg bare ligger og ser på at han koser seg norsk pornoside g punkt han ligger. Besøk vår gruppe Hjelp. Når du registrerer deg blir du bedt om å trykke på en link i en e-post som vi sender til deg. Du trenger javascript for å se video. Profiler som er inaktive over lengre tid blir slettet. Det er livet bak fasaden det handler om, sier Janne M.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *