paradise hotel nakenscener sex i dusjen

Tidligere i «Paradise»-sesongen fant Elin tonen med Christian Fredrik som for noen uker tilbake måtte forlate hotellet. Etter at innspillingen av «Paradise Hotel» var over bekreftet de to at de var kjærester og paret blir nå samboere.

Til Side2 forteller Elin at hun har forklart «Paradise»-kjæresten at hun og Audun roter litt. Vi var ikke sammen inne på hotellet så Elin hadde rett til å gjøre hva hun ville, forteller Stavanger-gutten til Side2. Russeuka på hotellet, härliga johnibegood har checkat in och jag gosar lite extra med audun denna veckan Husk att jag och CF inte blev ett par förens efter inspelningen. Nå ser «Paradise»-Martine slik ut Her løper den tidligere «Paradise»-deltakeren splitter naken inn på hotellet Se «Paradise»-deltakernes egne Snapchat-bilder.

I forrige uke måtte fem av de ti guttene sjekke ut og det betyr at det nå er fem par inne på hotellet - fem jenter og fem gutter.

Allerede i kveld kommer det inn en ny deltaker og denne uka er det jentene som må kjempe om gutta. Inn kommer nemlig brunetten Elin 21 som kan fortelle at hun elsker oppmerksomhet. Hennes taktikk er å sjarmere gutta ved å være naken. Og i kveldens episode viser åringen at hun har ingen problemer med å by på seg selv, noe som fører til at flere av de andre «Paradise»-jentene blir bekymret for hvordan hotelloppholdet vil bli i tiden fremover.

Og han faller jo for det, selvfølgelig, sier realitydeltakeren, som forøvrig tidligere har uttalt at hennes taktikk inne på «Paradise Hotel» er å være seg selv prosent selvfølgelig. Det mangler ikke på selvtillit hos årets Paradise-deltakere.

Hun ser ut som en lett tilbakestående stokk. Som tror den er morsom. Jentene sminker seg og gjør seg klare for kvelden. Det samme gjør Kristian René. Guttene samler seg og venter spent. Triana intervjuer guttene, jeg sovner litt mens hun gjør det. Så våkner jeg når jentene kommer inn. Jentene danser så solo til hver sin gutt.

Det er så pinlig at jeg nesten ikke orker å se på. Spesielt Nina setter rekord i å være ræva. Guttene deler ut to sedler hver og det blir uavgjort mellom Kristin og Camilla. Guttene må da diskutere og bli enige om hvem som skal vinne. Den gjeve tittelen går til Kristin , den lille indianerjenta med den kraftige benbygningen og det grove ansiktet.

Camilla spøker og later som hun er bitter, men det er ikke noe morsomt. Kristin skal visst få en del makt nå, dette tolker Iselin som negativt for sitt eget vedkommende. Så går gjengen og fester. Iselin lurer på hvilken stilling fluer sover i. Hun går så til Kristian for å sjekke terrenget. Han sier at han kunne tenke seg å velge henne. Men sannheten er at han ønsker verken Maria eller Iselin som partnere. Mest fordi de begge maser sånn på ham. Og kanskje litt fordi de begge er kvinnelige deltagere på «Paradise Hotel».

Tommy og Nina kliner på festen. Æ e ikke full. Æ må ha mer vin. Æ må gå ned trappa». Stian blir irritert på at Tommy og Nina bruker så mye tid sammen.

Dennis håper på å få ligge med Kristin , men det får han ikke. En fattig trøst å se ham bli avvist.

Andreas og Camilla har sex. For å si det sånn, så pleier ikke det å være en veldig positiv ting, for å si det sånn. Gjengen syns hun bruker alt for mye tid på badet. Iselin kommer beinhardt tilbake i intervjuet: Guttene og jentene spiser frokost hver for seg og snakker om sexen mellom Andreas og Camilla. Det er nydelig kryssklipping mellom guttene som skryter av «rå moves og bare hæhæhæhæ», til jentene som er mer «det var helt ok, ikke noe spesielt».

Det minner veldig om filmen «Kids». Nina prøver å benekte at det skjedde noe mer enn klining, mens Tommy forteller gutta at «je tok a på musa en tre-fire gonger, så snudde je me i døra og sa je måtte gå».

Nina får fortalt hva han har sagt. Og hun blir irritert, fordi hun fremstilles som det ikke var henne som avbrøt den gryende sexen. Dennis syns at «nå er det faen meg min tur snarte». Nina går for å kjefte på Tommy. Og prøver å oppklare at han ikke har fingra henne. De blir enige om at det skjedde en mellomting, han klådde henne på dåsa utenpå shortsen. Han demonstrerer, tydelig uaffektert av hvor pinlig dette burde oppleves. Godt å få dette på det rene. Så lager Stian en sjømannsbrud ut av en flaske.

Han kutter av toppen og fyller den med glidemiddel og mango. Dennis syns «det er det sykaste eg har sett».

Den ble visst laget til Dennis , men Stian flørter med tanken på å elske med den selv. I kveld skal dere oppfylle guttenes våte drøm». Og Andreas ler sånn «hæhæhæ». De skal være cheerleadere. Jentene skal lage en felles cheer og en solocheer med tekst. Christina syns at «vi ser ut som et russisk landslag i ett eller annet».

Hun ser ut som en lett tilbakestående stokk. Som tror den er morsom. Jentene sminker seg og gjør seg klare for kvelden. Det samme gjør Kristian René. Og i kveldens episode viser åringen at hun har ingen problemer med å by på seg selv, noe som fører til at flere av de andre «Paradise»-jentene blir bekymret for hvordan hotelloppholdet vil bli i tiden fremover.

Og han faller jo for det, selvfølgelig, sier realitydeltakeren, som forøvrig tidligere har uttalt at hennes taktikk inne på «Paradise Hotel» er å være seg selv prosent selvfølgelig. Det mangler ikke på selvtillit hos årets Paradise-deltakere.

Og det er her vi i Side2 må trekke på smilebåndet. Elin er slettes ikke puppeløs, noe hun beviser ved å kaste bikinitoppen i kveldens episode. Det er ikke akkurat ukjent at «Paradise»-deltakerne titt og ofte kommer med gullkorn og utsagn som vekker oppsikt, eller at ordene stokker seg for realitygjengen. Men nye deltakeren beviste at hun slettes ikke var «puppeløs» Jeg kan like gjerne hoppe i det med en gang. Jeg var jo alene på rommet. Og man glemmte så fort at det var kameraer der, forklarte åringen som ikke er skremt over hva hun har i vente.

Jeg tror det blir en kul serie. Jeg tar det som det kommer, forsikret Tønsberg-kvinnen. Les og se VGTV: Traff eks'en på sex-hotellet.

paradise hotel nakenscener sex i dusjen Rabattkoder Storytel tilbud Stormberg rabattkoder Hotels. Jentene danser så solo til hver sin gutt. Lik oss gjerne på Facebook! Elin er en veldig pen dame og hun var den deiligste jenta inne på «Paradise Hotel». Klarer du dette Paradise-regnestykket? Ble du engasjert av denne saken? Gjengen syns hun bruker alt for mye tid på badet.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *