homofile noveller sexy truse

Bading og en ny opplevelse på overnattingsbesøk skrevet av Oscar Homofili. Besøket fra nord skrevet av MindCrime Homofili. Min første erfaring med en mann skrevet av Knut Homofili. Råkjøreren skrevet av Laken Homofili. Massasjen skrevet av Gato Homofili. Tre på do skrevet av "C" Homofili. Erotikk takk homo skrevet av C Homofili. En unggutts fantasi oppfylt skrevet av Johnn Homofili. En litt spesiell jul skrevet av Bihonning Homofili. Gutt-gutt fantasi skrevet av Sivert Homofili. Trodde ikke jeg var det, men kanskje jeg er det likevel?

Russegutt og voksen mann skrevet av Eliot Homofili. Erlend på toget skrevet av Ina Homofili. Jeg hadde med pensumbøker, langrennsski, og PC, så tiden ville nok fly av sted. Jeg svingte av ved Espa for å kjøpe boller og noe å drikke.

På dette tidspunktet hadde jeg glemt at jeg var kledd som en jente, og reagerte da noen av guttene kikket veldig på meg. Jeg ble redd at de kunne se at jeg ikke var en jente, men slo tanken vekk. Jeg la an til en lav og lys stemme da jeg betalte, og gikk raskt tilbake til bilen.

Det var både rart og litt smigrende at guttene hadde kikket på meg. De må ha syntes at jeg var litt fin, tenkte jeg og smilte for meg selv.

Det var mørkt da jeg kom frem. Hytta var ganske liten og gammel. Den hadde to soverom; et lite og et stort. Jeg bestemte meg for å sove i dobbeltsengen på det store rommet. Jeg hadde blitt litt kåt på vei opp, og bestemte meg for å runke. Jeg kledde av meg alt og klådde på puppene mens jeg tok på meg selv. Onkel og tante var åpenbart litt grisete, for de hadde montert et speil i taket.

Synet av puppene mine og følelsen av å ta på dem var nok til at jeg kom. Sæden sprutet over brystene. Etter en liten stund tasset jeg naken inn på badet, og tok en dusj. Tilbake på soverommet dro jeg opp et truse og en matchende BH. Trusen var av lysegult silkeaktig stoff med blondekant. Underdanig la jeg pikken bak slik mor hadde bedt om, og dro på meg trusen. Jeg sto i undertøyet mens jeg pakket tøyet ned i kommoden.

Jeg ble overrasket over å finne en dildo blant tantes vintertøy, men tok den opp og kjente på den. Smilende la jeg ned igjen, og tenkte på hva tante Camilla og onkel Henrik hadde drevet med i denne sengen. Jeg slang på meg en genser, og gikk inn i stuen for å slappe av. Jeg ble skuffet da det ikke gikk an å få inn en eneste TV-kanal, og at de gjerrige grisene ikke hadde tatt seg råd til å kjøpe parabol eller noe.

De hadde noen VHS-kassetter, men jeg ble ikke akkurat fristet av en livekonsert med Pavarotti og co, Kanonene på Navarone og Kellys helter. Etter noen minutter tenkte jeg at jeg kunne ringe Niklas. Niklas var min bestevenn, og vi hadde vært venner siden barnehagen. Niklas hadde begynt på Universitetet i Ås, så jeg fikk ikke sett ham like mye lenger. Han tok telefonen etter to ring, og vi snakket sammen i et kvarter før jeg plumpet ut med informasjonen om mine nye honningmeloner.

Det ble stille i den andre enden et øyeblikk, før jeg hørte hans rungende latter. Den ga seg ikke før jeg hadde bedt om å slutte kanskje fem ganger. Han ville at jeg skulle sende ham en MMS. Jeg fortalte ham at jeg hadde blitt forvist av muttern til en enslig hytte på fjellet, forkledd som jente. Hvis jeg ikke ville sende ham et bilde, ville han komme å se det sjæl, sa han.

Det lovte han, og han sa at kom opp på om to dager. Solen skinte da jeg sto opp neste dag. Jeg la merke til at skisporet gikk nesten rett utenfor hytteveggen, og jeg bestemte meg for å ta en tur etter frokost.

Niklas og jeg var de beste på langrennslaget før vi sluttet da vi var 16, men vi gikk fremdeles en del på langrenn. Jeg dro av meg nattkjolen, og tok på meg trenings-BH.

Mamma hadde også kjøpt teknisk undertøy, og jeg fant frem tre truser fra Nike som fortsatt lå i plast.

Jeg åpnet den første, men så til mitt sjokk at det var en g-streng. Helvete heller, tenkte jeg, mens jeg sjekket to andre. De var heldigvis vanlige, så jeg tok på meg en av dem isteden. Så tok jeg på meg mitt eget superundertøy og rød konkurransedrakt. Jeg gikk alltid i den, selv om jeg nå så at det virkelig var avslørende.

Jeg tittet ut av vinduet igjen, og ettersom jeg ikke så noen der ute og at det også var en ukedag, tenkte jeg at det kunne være det samme. Føret var herlig, og jeg fikk en god tremilstur. Jeg møtte bare to andre; en gammel mann og en semiracer som jeg gikk forbi. Under hele turen dukket bildet av g-strengen opp på netthinnen min, og jeg hadde bestemt meg for å prøve den da jeg kom tilbake. Etter at jeg hadde dusjet vrikket jeg på meg g-strengen.

Det var ikke direkte ubehagelig å gå med, men veldig uvanlig. Jeg tok på meg BH, et par bukser og en lys topp med v-formet halsåpning. Man så litt av kløften, og det gjorde meg kåt igjen. Jeg var kåtere nå, enn jeg hadde vært på lenge. Kort tid etter lå jeg og onanerte i sengen.

Jeg tok ikke av meg g-strengen, for jeg syntes at følelsen av den mellom rumpeballene var deilig. Synet av rumpa mi med g-streng da jeg så meg i speilet gjorde meg veldig opphisset. Jeg befølte meg på puppene og runket meg sakte. Jeg tenkte på dildoen i skuffen, og på hvordan det ville være å ha den i rumpa. Etter hvert så tok nysgjerrigheten over, og jeg tok den ut av skuffen.

Dildoen var svart og formet som en pikk. Den så veldig ekte ut. Det slo meg at jeg trengte glidemiddel, og etter litt romstering i skuffen fant jeg tube.

Jeg smurte rikelig på tuppen av dildoen, og i rumpehullet. Jeg tok av trusen, og satte meg på huk i sengen. Jeg lente meg fremover, slik at rumpa sto i været og prøvde å dirigere dildoen mot hullet. Jeg skalv litt da jeg kjente den mot rumpehullet mitt. Jeg presset på, men den ville ikke inn. Jeg prøvde å slappe av der bak, og etter hvert kjente jeg at den begynte å gli inn. Jeg måtte ta den ut fort, fordi det gjorde så vondt, men jeg prøvde igjen.

Sakte men sikkert fikk jeg den helt til bunns. Jeg la meg ned på siden, og prøvde å pule meg med den. Det var skikkelig deilig. Pikken min holdte på å sprenges, så jeg runket meg til orgasme med dildoen dypt inne i meg. Selv etter at jeg hadde kommet fikk jeg lyst til å prøve mer. Jeg satte meg opp, men dildoen skled ut. Jeg forsøkte å holde den fast med hælene mine, og så sette meg på den. Etter hvert fikk jeg til teknikken sånn tålelig, og jeg begynte å ri den svarte dildoen.

Dette var mye bedre! Jeg runket meg til orgasme igjen, og kom ut over lakenet. Jeg lot dildoen skli ut av meg, og jeg kjente at jeg var litt sår. Men dette hadde jeg tenkt til å gjøre igjen. Resten av dagen gikk med til å lese fag, før jeg prøvde dildoen en gang til før jeg la meg.

Jeg tok en skitur dagen etter også, men denne gangen gikk jeg med g-strengen. Det var så varmt at jeg droppet stilongs, og hvis jeg så nøye etter i speilet kunne man se konturene av g-strengen. Småkåt gikk jeg ut, og der møtte jeg en mann fra en av nabohyttene.

Han snakket i vei, mens jeg prøvde å avslutte samtalen. Jeg følte meg veldig blottstilt i den trange drakten, og hadde mest lyst til å løpe. Heldigvis så han morna, og jeg fikk satt av sted.

Senere på dagen kom Niklas. Jeg hadde tatt på det mest baggy tøyet mamma hadde kjøpt, men jeg så fortsatt ut som en jente. Niklas bare så på meg da jeg møtte av utenfor hytta, og da han endelig kom inn ba han meg vise ham puppene.

Litt pinlig berørt, og litt følelsen av å være et freakshow, tok jeg av meg genseren. Underkjeven hans falt ned da han så meg i BH, men jeg tok av den også. Etter noen sekunder sa han: Svært forsiktig tok rundt puppene mine. Jeg merket av det var veldig pirrende å se hendenes hans på mine bryster, og følelsen av hendenes hans var merkelig opphissende.

Jeg merket at jeg begynte å puste tyngre, og jeg da jeg så hans slørete blikk rev jeg meg bort. Hva faen var det der? Vi lo litt, og så åpnet vi to øl. Niklas sa han hadde med seg en gave til meg, han flørtet mens han gikk bort til bagen. Etter litt romstering dro han opp en pose og kastet den bort til meg. Jeg stakk hånden nedi og dro opp et hvit g-streng i silke. Vi begynte å le. Vi satt og snakket og lo, og drakk øl utover kvelden. Niklas prøvde å overtale meg til å ta det på, men jeg bare lo det bort.

Etter noen flere øl lot jeg meg overtale. Jeg gikk inn på soverommet, og tok av meg tøyet. Jeg tok på meg trusen. Jeg satte meg sengekanten, og rullet strømpene opp bena, og så festet jeg dem med stroppene som hang fra hofteholderen. Jeg så meg i speilet, og ble helt mo i knærne. Jeg så dødssexy ut. Jeg ville glatt hatt meg med meg selv, for å si det sånn. Jeg gikk ut i stuen, og gikk frem og tilbake som en modell på catwalken. Niklas bare så på meg.

Jeg smilte frekt til ham, og gikk tilbake til soverommet, mens jeg vrikket på rumpa. Da jeg kom tilbake var Niklas synlig misfornøyd. Du burde gå mer i dametøy sa han og lo. Vi drakk litt mer, og så bestemte vi oss for å legge oss. Jeg viste ham det andre soverommet, mens jeg gikk på badet. Jeg tok av meg strømpene og korsettet, men beholdt trusen. Jeg tok på meg nattkjolen, sa god natt til Niklas og gikk inn på soverommet. Jeg hørte Niklas pakke ut, og så hørte jeg et rop.

Like etter var han på rommet mitt. Jeg kan vel sove her, kan jeg ikke det? Niklas gikk på badet. Jeg tenkte at det vel ikke var så rart at to gutter sov i samme seng, men kanskje litt rart når den ene har pupper og går med jentetøy? Niklas var raskt tilbake. Han hadde bare på seg truse. Han var en stor fan, ikke skjønner jeg hvorfor, av trange herretruser.

Jeg gikk alltid med boksere, ikke nå naturligvis, og pleide å le av Niklas for at han aldri byttet til boksere. Niklas var både høyere og sterkere enn meg, men jeg er mer utholdende. Jeg slo ham alltid på lengre distanser, mens han var best i sprint. Nå var vi veldig ulike, min feminine kropp mot hans muskuløse. Vi lå i sengen og pratet litt før vi sovnet. Da jeg våknet lå jeg i skje med Niklas. Det må ha skjedd da vi sov. Jeg følte en viss vemmelse da jeg kjente hans stive morrabrød på rumpa mi.

Nattkjolen hadde også sklidd opp, og lå rundt magen min. Jeg hørte på den groggy stemmen hans at jeg hadde vekket ham. Dynen hans gled av ham idet jeg reiste meg opp. Ståpikken hans var veldig synlig under det tynne stoffet. Etter frokosten dro vi på oss skidraktene, og gikk den samme tremilsturen jeg hadde gått forleden. Før vi dro hadde vi satt på badstua. Jeg var først i dusjen, og løp inn i badstua. Niklas kom like etter.

Det var litt rart å sitte der naken med Niklas, men det syntes åpenbart ikke han. Pikken hans var synlig erigert, og han prøvde ikke en gang å dekke seg til. Hadde det ikke vært for pikken din så hadde jeg faen meg pult deg her og nå. De puppene er bare sykt digge. Kroppen min hadde aldri vært ettertraktet. Jentene ville alltid ha Niklas, og jeg ble avspist med de stygge venninnene.

Nå var kroppen min plutselig fin. Vi satt der i taushet noen minutter før det ble for varmt for meg. Jeg gikk inn dusjkabinettet, og tok en kald dusj. Så satte jeg opp temperaturen, og vasket meg. Det var da Niklas åpnet døren, og steg inn. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke protesterte. Skummet fra sjampoen rant ned over brystene mine. Han sto helt oppi meg, og jeg kjente den harde pikken hans mot magen min. Han strøk meg over skuldrene, og ned ryggen.

Jeg kjente at det en sitring gjennom kroppen. Han tok i hver rumpeballe og trakk meg helt inntil seg. Han lente seg ned, og kysset meg. Jeg slapp tungen hans inn i munnen min, og tungekysset ham tilbake. Vi sto under vannstrålen og klinte, mens han strøk meg over ryggen og på rumpa. Jeg la hendene mine rundt midjen hans. Jeg kjente den store kuken hans pulsere mellom oss. Jeg følte meg så trygg i hans omfavnelse. Pikken min reagerte også, og den var nå helt stiv.

Niklas førte en hånd mot brystene mine og befølte meg. Jeg merket at jeg mistet alle hemninger. Isen var brutt til de grader. Mykt, men bestemt, presset Niklas meg ned i knestående. Den svære kukken hans sto stolt foran meg. Jeg kikket opp og så Niklas sitt begjærlige blikk. Jeg tenkte faen heller, og slikket ham opp mot hodet — før jeg tok ham i munnen. Jeg hørte at Niklas gispet. Følelsen av den varme og stive pikken hans, og den silkemyke huden, var aldeles ikke frastøtende. Jeg brukte tungen, mens jeg prøvde å få så mye av pikken hans inn i munnen.

Lydene han lagde gjorde meg bare enda kåtere. Jeg tenkte på erfaringen min med dildoen, og jeg fikk lyst til å kjenne ham inni meg. Da jeg reiste meg opp, så jeg at han var skuffet. Etter en rask tørking, lå vi i sengen. Jeg runket ham sakte mens vi klinte og han befølte puppene.

Homofile noveller sexy truse -

Jeg ble skuffet da det ikke gikk an å få inn en eneste TV-kanal, og at de gjerrige grisene ikke hadde tatt seg råd til å kjøpe parabol eller noe. Etter noen flere øl lot jeg meg overtale. Jeg befølte meg på puppene og runket meg sakte. Før vi dro hadde vi satt på badstua. Jeg lot den halvslappe pikken gli ut av munnen, og så Niklas i øynene og svelget ladningen. homofile noveller sexy truse Jeg så ut som en shemale fra bilder på internett. Jeg la an til en lav og lys stemme da jeg betalte, og gikk raskt tilbake til bilen. B Shop-in-Shop Harness Mr. HIV er jo en homosykdom! Send en novelle Send din sexnovelle og du er automatisk med i treknigen av et gavekort en verdi av-i erotiknett's webshop, som deles ut hver maned.

Tre på do skrevet av "C" Homofili. Erotikk takk homo skrevet av C Homofili. En unggutts fantasi oppfylt skrevet av Johnn Homofili. En litt spesiell jul skrevet av Bihonning Homofili. Gutt-gutt fantasi skrevet av Sivert Homofili. Trodde ikke jeg var det, men kanskje jeg er det likevel? Russegutt og voksen mann skrevet av Eliot Homofili.

Erlend på toget skrevet av Ina Homofili. To store bivirkninger skrevet av Madeleine Homofili. Etterpå skrevet av MindCrime Homofili.

MC med massasje skrevet av Svartolf Homofili. Fysikklæreren skrevet av Mo Homofili. Min første guttesex erfaring skrevet av Alex Homofili. Jeg svingte av ved Espa for å kjøpe boller og noe å drikke. På dette tidspunktet hadde jeg glemt at jeg var kledd som en jente, og reagerte da noen av guttene kikket veldig på meg. Jeg ble redd at de kunne se at jeg ikke var en jente, men slo tanken vekk.

Jeg la an til en lav og lys stemme da jeg betalte, og gikk raskt tilbake til bilen. Det var både rart og litt smigrende at guttene hadde kikket på meg. De må ha syntes at jeg var litt fin, tenkte jeg og smilte for meg selv.

Det var mørkt da jeg kom frem. Hytta var ganske liten og gammel. Den hadde to soverom; et lite og et stort. Jeg bestemte meg for å sove i dobbeltsengen på det store rommet. Jeg hadde blitt litt kåt på vei opp, og bestemte meg for å runke. Jeg kledde av meg alt og klådde på puppene mens jeg tok på meg selv. Onkel og tante var åpenbart litt grisete, for de hadde montert et speil i taket. Synet av puppene mine og følelsen av å ta på dem var nok til at jeg kom.

Sæden sprutet over brystene. Etter en liten stund tasset jeg naken inn på badet, og tok en dusj. Tilbake på soverommet dro jeg opp et truse og en matchende BH. Trusen var av lysegult silkeaktig stoff med blondekant. Underdanig la jeg pikken bak slik mor hadde bedt om, og dro på meg trusen. Jeg sto i undertøyet mens jeg pakket tøyet ned i kommoden. Jeg ble overrasket over å finne en dildo blant tantes vintertøy, men tok den opp og kjente på den.

Smilende la jeg ned igjen, og tenkte på hva tante Camilla og onkel Henrik hadde drevet med i denne sengen. Jeg slang på meg en genser, og gikk inn i stuen for å slappe av. Jeg ble skuffet da det ikke gikk an å få inn en eneste TV-kanal, og at de gjerrige grisene ikke hadde tatt seg råd til å kjøpe parabol eller noe. De hadde noen VHS-kassetter, men jeg ble ikke akkurat fristet av en livekonsert med Pavarotti og co, Kanonene på Navarone og Kellys helter.

Etter noen minutter tenkte jeg at jeg kunne ringe Niklas. Niklas var min bestevenn, og vi hadde vært venner siden barnehagen. Niklas hadde begynt på Universitetet i Ås, så jeg fikk ikke sett ham like mye lenger. Han tok telefonen etter to ring, og vi snakket sammen i et kvarter før jeg plumpet ut med informasjonen om mine nye honningmeloner.

Det ble stille i den andre enden et øyeblikk, før jeg hørte hans rungende latter. Den ga seg ikke før jeg hadde bedt om å slutte kanskje fem ganger. Han ville at jeg skulle sende ham en MMS.

Jeg fortalte ham at jeg hadde blitt forvist av muttern til en enslig hytte på fjellet, forkledd som jente. Hvis jeg ikke ville sende ham et bilde, ville han komme å se det sjæl, sa han. Det lovte han, og han sa at kom opp på om to dager.

Solen skinte da jeg sto opp neste dag. Jeg la merke til at skisporet gikk nesten rett utenfor hytteveggen, og jeg bestemte meg for å ta en tur etter frokost. Niklas og jeg var de beste på langrennslaget før vi sluttet da vi var 16, men vi gikk fremdeles en del på langrenn. Jeg dro av meg nattkjolen, og tok på meg trenings-BH. Mamma hadde også kjøpt teknisk undertøy, og jeg fant frem tre truser fra Nike som fortsatt lå i plast. Jeg åpnet den første, men så til mitt sjokk at det var en g-streng.

Helvete heller, tenkte jeg, mens jeg sjekket to andre. De var heldigvis vanlige, så jeg tok på meg en av dem isteden. Så tok jeg på meg mitt eget superundertøy og rød konkurransedrakt. Jeg gikk alltid i den, selv om jeg nå så at det virkelig var avslørende. Jeg tittet ut av vinduet igjen, og ettersom jeg ikke så noen der ute og at det også var en ukedag, tenkte jeg at det kunne være det samme.

Føret var herlig, og jeg fikk en god tremilstur. Jeg møtte bare to andre; en gammel mann og en semiracer som jeg gikk forbi. Under hele turen dukket bildet av g-strengen opp på netthinnen min, og jeg hadde bestemt meg for å prøve den da jeg kom tilbake.

Etter at jeg hadde dusjet vrikket jeg på meg g-strengen. Det var ikke direkte ubehagelig å gå med, men veldig uvanlig. Jeg tok på meg BH, et par bukser og en lys topp med v-formet halsåpning. Man så litt av kløften, og det gjorde meg kåt igjen. Jeg var kåtere nå, enn jeg hadde vært på lenge. Kort tid etter lå jeg og onanerte i sengen. Jeg tok ikke av meg g-strengen, for jeg syntes at følelsen av den mellom rumpeballene var deilig.

Synet av rumpa mi med g-streng da jeg så meg i speilet gjorde meg veldig opphisset. Jeg befølte meg på puppene og runket meg sakte. Jeg tenkte på dildoen i skuffen, og på hvordan det ville være å ha den i rumpa. Etter hvert så tok nysgjerrigheten over, og jeg tok den ut av skuffen.

Dildoen var svart og formet som en pikk. Den så veldig ekte ut. Det slo meg at jeg trengte glidemiddel, og etter litt romstering i skuffen fant jeg tube.

Jeg smurte rikelig på tuppen av dildoen, og i rumpehullet. Jeg tok av trusen, og satte meg på huk i sengen. Jeg lente meg fremover, slik at rumpa sto i været og prøvde å dirigere dildoen mot hullet. Jeg skalv litt da jeg kjente den mot rumpehullet mitt. Jeg presset på, men den ville ikke inn. Jeg prøvde å slappe av der bak, og etter hvert kjente jeg at den begynte å gli inn. Jeg måtte ta den ut fort, fordi det gjorde så vondt, men jeg prøvde igjen.

Sakte men sikkert fikk jeg den helt til bunns. Jeg la meg ned på siden, og prøvde å pule meg med den. Det var skikkelig deilig. Pikken min holdte på å sprenges, så jeg runket meg til orgasme med dildoen dypt inne i meg.

Selv etter at jeg hadde kommet fikk jeg lyst til å prøve mer. Jeg satte meg opp, men dildoen skled ut.

Jeg forsøkte å holde den fast med hælene mine, og så sette meg på den. Etter hvert fikk jeg til teknikken sånn tålelig, og jeg begynte å ri den svarte dildoen. Dette var mye bedre! Jeg runket meg til orgasme igjen, og kom ut over lakenet. Jeg lot dildoen skli ut av meg, og jeg kjente at jeg var litt sår. Men dette hadde jeg tenkt til å gjøre igjen. Resten av dagen gikk med til å lese fag, før jeg prøvde dildoen en gang til før jeg la meg. Jeg tok en skitur dagen etter også, men denne gangen gikk jeg med g-strengen.

Det var så varmt at jeg droppet stilongs, og hvis jeg så nøye etter i speilet kunne man se konturene av g-strengen. Småkåt gikk jeg ut, og der møtte jeg en mann fra en av nabohyttene. Han snakket i vei, mens jeg prøvde å avslutte samtalen. Jeg følte meg veldig blottstilt i den trange drakten, og hadde mest lyst til å løpe. Heldigvis så han morna, og jeg fikk satt av sted. Senere på dagen kom Niklas. Jeg hadde tatt på det mest baggy tøyet mamma hadde kjøpt, men jeg så fortsatt ut som en jente.

Niklas bare så på meg da jeg møtte av utenfor hytta, og da han endelig kom inn ba han meg vise ham puppene. Litt pinlig berørt, og litt følelsen av å være et freakshow, tok jeg av meg genseren. Underkjeven hans falt ned da han så meg i BH, men jeg tok av den også. Etter noen sekunder sa han: Svært forsiktig tok rundt puppene mine. Jeg merket av det var veldig pirrende å se hendenes hans på mine bryster, og følelsen av hendenes hans var merkelig opphissende. Jeg merket at jeg begynte å puste tyngre, og jeg da jeg så hans slørete blikk rev jeg meg bort.

Hva faen var det der? Vi lo litt, og så åpnet vi to øl. Niklas sa han hadde med seg en gave til meg, han flørtet mens han gikk bort til bagen. Etter litt romstering dro han opp en pose og kastet den bort til meg. Jeg stakk hånden nedi og dro opp et hvit g-streng i silke. Vi begynte å le. Vi satt og snakket og lo, og drakk øl utover kvelden. Niklas prøvde å overtale meg til å ta det på, men jeg bare lo det bort.

Etter noen flere øl lot jeg meg overtale. Jeg gikk inn på soverommet, og tok av meg tøyet. Jeg tok på meg trusen. Jeg satte meg sengekanten, og rullet strømpene opp bena, og så festet jeg dem med stroppene som hang fra hofteholderen.

Jeg så meg i speilet, og ble helt mo i knærne. Jeg så dødssexy ut. Jeg ville glatt hatt meg med meg selv, for å si det sånn. Jeg gikk ut i stuen, og gikk frem og tilbake som en modell på catwalken. Niklas bare så på meg. Jeg smilte frekt til ham, og gikk tilbake til soverommet, mens jeg vrikket på rumpa. Da jeg kom tilbake var Niklas synlig misfornøyd. Du burde gå mer i dametøy sa han og lo. Vi drakk litt mer, og så bestemte vi oss for å legge oss.

Jeg viste ham det andre soverommet, mens jeg gikk på badet. Jeg tok av meg strømpene og korsettet, men beholdt trusen. Jeg tok på meg nattkjolen, sa god natt til Niklas og gikk inn på soverommet. Jeg hørte Niklas pakke ut, og så hørte jeg et rop. Like etter var han på rommet mitt. Jeg kan vel sove her, kan jeg ikke det? Niklas gikk på badet. Jeg tenkte at det vel ikke var så rart at to gutter sov i samme seng, men kanskje litt rart når den ene har pupper og går med jentetøy?

Niklas var raskt tilbake. Han hadde bare på seg truse. Han var en stor fan, ikke skjønner jeg hvorfor, av trange herretruser. Jeg gikk alltid med boksere, ikke nå naturligvis, og pleide å le av Niklas for at han aldri byttet til boksere. Niklas var både høyere og sterkere enn meg, men jeg er mer utholdende. Jeg slo ham alltid på lengre distanser, mens han var best i sprint. Nå var vi veldig ulike, min feminine kropp mot hans muskuløse. Vi lå i sengen og pratet litt før vi sovnet.

Da jeg våknet lå jeg i skje med Niklas. Det må ha skjedd da vi sov. Jeg følte en viss vemmelse da jeg kjente hans stive morrabrød på rumpa mi. Nattkjolen hadde også sklidd opp, og lå rundt magen min. Jeg hørte på den groggy stemmen hans at jeg hadde vekket ham. Dynen hans gled av ham idet jeg reiste meg opp. Ståpikken hans var veldig synlig under det tynne stoffet. Etter frokosten dro vi på oss skidraktene, og gikk den samme tremilsturen jeg hadde gått forleden.

Før vi dro hadde vi satt på badstua. Jeg var først i dusjen, og løp inn i badstua. Niklas kom like etter. Det var litt rart å sitte der naken med Niklas, men det syntes åpenbart ikke han. Pikken hans var synlig erigert, og han prøvde ikke en gang å dekke seg til. Hadde det ikke vært for pikken din så hadde jeg faen meg pult deg her og nå. De puppene er bare sykt digge. Kroppen min hadde aldri vært ettertraktet.

Jentene ville alltid ha Niklas, og jeg ble avspist med de stygge venninnene. Nå var kroppen min plutselig fin. Vi satt der i taushet noen minutter før det ble for varmt for meg. Jeg gikk inn dusjkabinettet, og tok en kald dusj. Så satte jeg opp temperaturen, og vasket meg.

Det var da Niklas åpnet døren, og steg inn. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke protesterte. Skummet fra sjampoen rant ned over brystene mine. Han sto helt oppi meg, og jeg kjente den harde pikken hans mot magen min.

Han strøk meg over skuldrene, og ned ryggen. Jeg kjente at det en sitring gjennom kroppen. Han tok i hver rumpeballe og trakk meg helt inntil seg. Han lente seg ned, og kysset meg.

Jeg slapp tungen hans inn i munnen min, og tungekysset ham tilbake. Vi sto under vannstrålen og klinte, mens han strøk meg over ryggen og på rumpa. Jeg la hendene mine rundt midjen hans. Jeg kjente den store kuken hans pulsere mellom oss. Jeg følte meg så trygg i hans omfavnelse. Pikken min reagerte også, og den var nå helt stiv.

Niklas førte en hånd mot brystene mine og befølte meg. Jeg merket at jeg mistet alle hemninger. Isen var brutt til de grader. Mykt, men bestemt, presset Niklas meg ned i knestående. Den svære kukken hans sto stolt foran meg.

Jeg kikket opp og så Niklas sitt begjærlige blikk. Jeg tenkte faen heller, og slikket ham opp mot hodet — før jeg tok ham i munnen. Jeg hørte at Niklas gispet. Følelsen av den varme og stive pikken hans, og den silkemyke huden, var aldeles ikke frastøtende. Jeg brukte tungen, mens jeg prøvde å få så mye av pikken hans inn i munnen. Lydene han lagde gjorde meg bare enda kåtere. Jeg tenkte på erfaringen min med dildoen, og jeg fikk lyst til å kjenne ham inni meg.

Da jeg reiste meg opp, så jeg at han var skuffet. Etter en rask tørking, lå vi i sengen. Jeg runket ham sakte mens vi klinte og han befølte puppene. Han smilte skjevt da han så dildoen.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *