g punkt hvordan stimulere klitoris

Jo da, det er faktisk mulig, ifølge sexekspertene i magasinet Cosmopolitan. Med litt trening kan alle mestre teknikken. Her får du vite hvordan. Slik får du multi-orgasmer Orgasmen som tar helt av 50 veier til hurra-orgasme Orgasme for viderekomne Ja takk, begge deler En blandingsorgasme er altså en kombinasjon av både klitoris- og g-punktsorgasme. En herlig miks med andre ord. Av de to, er klitorisorgasme det enkleste — klitorisen er jo et lett tilgjengelig område.

Orgasmen som tar helt av Sannheten om g-punktet Slik gjør du det Det er trolig best å være solo når du jakter på den første blandingsorgasmen din. Prøv deg litt fram selv i begynnelsen, slik at du bedre kan instruere partneren din senere. Legg deg på ryggen i en komfortabel stilling. Slapp av i kroppen. Begynn å stryke klitoris med lette bevegelser. Etter hvert som du blir mer og mer opphisset, øk trykket og farten helt til det er rett før du kommer.

Flytt deretter hånden fra klitoris til g-punktet. Begynn med forsiktig massasje. Når du merker at kroppen reagerer på g-punktsberøringen, begynner du å stimulere klitoris igjen med den andre hånden eller en vibrator. Kjør på med simultanstimuleringen inntil du når din første, eksplosive, pulserende blandingsorgasme.

Dersom du ikke får det til med en gang, ikke mist motet. Orgasme-oppskriften Kunsten å onanere Her er orgasme-nøkkelen Få ham med på moroa Når du har klart å oppnå en blandingsorgasme på egenhånd, er tiden inne for å involvere partneren.

Den beste startstillingen er denne: Legg deg på rygg i senga. La føttene dingle utenfor kanten. Putt et par puter under rumpa for å heve bekkenet.

Stillingen gjør at penis lettere treffer g-punktet. Ved stimulering vil dette svamplegemet fylles med blod, og svelle opp. Her inne ligger det flere kjertler, og disse kjertlene kan av og til utskille en spesiell væske.

Man vil normalt ikke kunne føle G-punktet på samme måte som clitoris, og mange kan derfor ha problem med å lokalisere det. Enkelte kvinner vil av den grunn kanskje tro at de ikke har noe G-punkt, men de aller fleste kvinner har altså et G-punkt, men det er ikke alle som nødvendigvis vil reagere positivt på stimulering. Vi mennesker er imidlertid ganske ulike, og vi er fra naturens side blitt forskjellig utstyrt.

Noen er veldig følsomme og reagerer lett på stimulering, mens andre knapt reagerer på noen form for stimulering på grunn av mindre følsomhet. Man kan lett lokalisere G-punktet ved å bruke hånda.

Før en - eller eventuelt to - fingre inn i skjeden med håndflaten opp. Bøy fingrene oppover slik at de berører den fremre skjedeveggen. Du vil kanskje føle myk hud mot fingertuppene, og noe som kjennes både bløtt og ruglete ut. Når kvinnen er seksuelt opphisset vil dette området kjennes fast og rundt, og som en hevelse mot fingertuppene.

Ved fortsatt stimulering av G-punktet hevder mange kvinner at de kjenner en intens lystfølelse bre seg i underlivet, og denne lystfølelsen kan til slutt utløse orgasme. Denne lystfølelsen - og eventuelt den etterfølgende orgasmen - er avhengig av at man stimulerer G-punktet på "rett måte". Det er generelt ingen god idè å sette i gang med å stimulere G-punktet umiddelbart etter at man har kastet klærne. Start heller med "vanlig forspill" slik en normalt ville ha gjort dersom man skulle ha sex.

Hun bør ligge på ryggen, helst med knærne bøyd og fotsålene ned på sengen. Legg gjerne en liten pute under rumpa hennes for å løfte underlivet litt. La to fingre gli forsiktig inn i skjeden hennes, med håndflaten opp. Husk hele tiden å spørre henne hvordan det føles. God kommunikasjon er nemlig en forutsetning for at dere skal lykkes i både å finne og stimulere G-punktet. Fingrene presser først ganske lett mot den fremre skjedeveggen samtidig som de glir frem og tilbake i skjeden.

Sannsynligvis føles ikke noe annet enn myk hud først, siden selve G-punktet er "gjemt" i vevet mellom skjeden og urinrøret. Press litt hardere langs denne delen av skjedeveggen, og husk å spørre henne hvordan det føles. Om hun ikke føler noe spesielt med en gang, lar du fingrene fortsette å søke i dette området.

Noen kvinner vil være mest følsomme på den ytterste delen av G-punktet, mens andre igjen kan være mer følsomme på den midtre eller innerste delen. Når du "treffer" det rette stedet vil hun imidlertid kunne fortelle deg at det føles godt. Du fortsetter å stimulere akkurat dette området, og vil snart kunne merke en hevelse mot fingertuppene. Du har nå lokalisert G-punktet. La fingrene presse mot den fremre skjedeveggen mens de glir frem og tilbake.

Stopp opp av og til og la fingertuppene gå i sirkelbevegelser over den hevelsen som utgjør G-punktet. Forsøk å holde en jevn rytme samtidig som du øker trykket litt her. Hun vil nå kanskje begynne å vise både gjennom lyd og kroppsbevegelser at hun nyter denne stimuleringen, og den oppbygde seksuelle spenningen vil til slutt få sitt utløp gjennom en intens orgasme.

Noen kvinner vil kanskje skille ut en del væske under denne orgasmen, og dette kalles ejakulasjon og kan sammenlignes med mannens sædutløsning. Det viktigste gutten må passe på er at hun bør være våt i skjeden før han begynner å stimulere G-punktet hennes.

Om hun ikke er blitt våt under dette "forspillet", så kan man bruke en vannbasert krem på fingrene. Jeg har hatt stort utbytte av å stikke ei klinkekule i tuppen av et kondom som jeg trer på peke- og langfinger som deretter føres inn i sjeden, og ruller og trykker kula mot G-punktet.

Da går det sjelden lang tid før hun rister av orgasme Ved fortsatt stimulering av G-punktet etter denne orgasmen, er det mulig at du kan gi henne en ny orgasme kort tid etterpå.

G punkt hvordan stimulere klitoris -

Dette får penisen hans til å gli over g-punktet ditt for hvert støt. Derfor kan ikke gynekologen se det når han gjør underlivsundersøkelser. Tror nemlig min partner nesten klarte å gi meg det, men jeg ble liksom litt redd for å gi helt etter, siden det føltes som at jeg holdt på å tisse på g punkt hvordan stimulere klitoris Penisstørrelse Gladnyhet til menn med liten penis. En dag vil vi le og tenke tilbake på det som om vi ikke kunne se vår egen nese i fjeset. Inne i selve urinrørssvampen ligger flere kjertler.

: G punkt hvordan stimulere klitoris

G punkt hvordan stimulere klitoris 67
GERMAN MILFS AYLAR NAKEN Naken chat erotic massage stavanger
Mette marit naken massasje gjøvik 43
G punkt hvordan stimulere klitoris Mange menn blir overmannet av en tretthetsfølelse akkurat da. Sjekk også ut fremgangsmåten til den kanadiske psykologen og feministen Shannon Bell som lot seg avbilde i Cupido på tallet mens hun stimulerte urinrøret nedenfra, presset på kjertlene ovenfra og så trykket ut til det sprutet. En dag vil vi le og tenke tilbake på det sexkontakt tone damli puppeglipp om vi ikke kunne se vår egen nese i fjeset. Men ved hjelp av kombinatorikk tror jeg kanskje at jeg også skal få det til med tid og stunder Og det takket være ufattelig svimlende sexy kjæreste som lar meg bruke han som mitt verktøy. Noen er følsomme og reagerer lett på stimulering, mens g punkt hvordan stimulere klitoris ikke kjenner noe i det hele tatt. Posted July 27, edited. Og en fyr med mye peiling ;- -Domino.

Trendy i senga 7. Prinsessen på erten I misjonærstillingen er det lurt å legge flere puter under rumpa hennes. Dette løfter underlivet litt og gjør det lettere for penis å treffe det bønneformede g-området. Den store orgasmeguiden 8. Helt enkelt tantrisk Personer som praktiserer tantrisk sex benytter seg av pusteteknikker for å intensivere den seksuelle nytelsen. Når dere leker sisten med g-punktet, forestill deg at du puster helt ned til underlivet ditt, gjerne mens du presser en hånd mot mellomgulvet.

Slik sex vil kvinner ha 9. G-sport Bytt på mellom å stramme og slappe av i bekkenmuskulaturen. Hold i fem sekunder, slipp og hold igjen. Dette får blodet til å strømme til g-punktet og gjøre det mer sensitivt for berøring. Slik gjør trening dere bedre i senga Andre omgang Fordi g-punktet er mest følsomt når hun er skikkelig opphisset, så kan orgasme nummer to kanskje lettere være en g-punktsorgasme.

Så ikke stopp når hun har tippet over kanten, moroa har bare såvidt begynt. Mirabella76   Report post  ·  6. Guest Medusa   0 0. Report post  ·  7. Posted July 12, Jeg lurte på en ting. AnonymBruker   Report post  ·  8. Erotisk Flukt   Report post  ·  9. Report post  ·  Og en fyr med mye peiling ;- -Domino.

Du har jo fått svar jo!!! Guest HunterLady   0 0. Jeg vil også se denne vidoen!!! Squrting Squirting osv til G-spot technique er noen fine søkeord til å begynne med ;- -Domino. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Sign In Sign Up. Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved stimulering vil dette svamplegemet fylles med blod og svelle opp. G punktet kalles også urinrørssvamp, siden det er plassert rundt urinrøret.

Inne i selve urinrørssvampen, eller g punktet, ligger det flere kjertler. Disse kjertlene kan av og til utskille en spesiell væske. Man kan normalt ikke føle g punktet på samme måte som klitoris, og mange har derfor problemer med å lokalisere det. Det antas at de aller fleste kvinner har et g punkt, men at ikke alle nødvendigvis har et g punkt som vil reagere positivt på stimulering.

Vi mennesker er ganske ulike, og vi har fra naturens side blitt forskjellig utstyrt. På samme måte som med området rundt og på klitoris er noen veldig følsomme og reagerer lett på stimulering. Andre reagerer knapt på noen form for stimulering på grunn av mindre følsomhet. Den enkleste måten å finne g punktet på er å ligge på ryggen, gjerne med en pute under rumpa og fotsålene ned på sengen. Med en eller to fingre kan man lete på fremre skjedevegg, ca centimeter inn i skjeden.

Forutsetningen for å finne det berømte punktet er at hun må være våt og kåt. Det forekommer, men er lite utbredt.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *