erotiske no erotisk novelle anal

Jeg gikk ut sammen med Nora, hun hadde på seg den sexy leppestiften. Vi kysset i heisen på vei ned og tok taxien til byen. Vi gikk inn til en bar, fikk oss et par drinker , og gikk til dansegulvet. Vi danset en god stund , jeg kysset henne , og vi danset til vi var oppbrukt. Vi danset så tett at jeg kunne føle penisen gå borti henne hele tiden. Vi gikk fra dansegulvet pesende og med bankede hjerter begge to, før vi satte oss ned ved et bord.

Jeg tok Noras hånd og plaserte den over mine jeans. Penisen min var hard som stein, og ville ikke slutte å presse i buksa. Jeg tok henne i hånden og ledet henne inn til et toalett, der vi endte opp med å kysse enda mer mens jeg holde på puppene hennes med et fast grep. Jeg trakk henne ned for å hinte at jeg ville bli suget. Vårt sted var rett bak toalettet , og vi måtte sørge for at ingen kom og forstyrret oss.

Mens jeg holdt hennes pupper stramme i hånden min, kom en ung mann på rundt 24 kom rundt og så oss. Han fikk en god utsikt over Noras pupper. Jeg lukket bh-en hennes og så på han. Jeg ble kåt ved at han så Noras pupper. Så mye, at faktisk at penisen begynte å kjempe for å komme ut av buksene mine. Før mannen gikk, tok jeg Noras hånd og la den over mine jeans. Hun gispet , og sakte gled hånden under mine jeans og følte min penis.

Mannen , som så på dette, frøs. Nora kneppet opp jeansene mine og puttet pikken min i munnen hennes. Hennes leppestift var fortsatt på leppene , og hun sugde på pikken min til den begynte å bli rosa av leppene hennes. Jeg ba henne stoppe da jeg var i ferd med å komme. Vi bestemte oss for å flytte til den andre etasjes doe. Den var mye mer bortgjemt, og folk brukte knapt det.

Den fremmede hadde også fulgt oss her , og så på mens Nora tok pikken ut igjen. Jeg fikk kledd av henne og ba hun sitte ned. Ved hjelp av en finger , flyttet jeg trusen til siden og slikket hennes klitoris sakte. Den fremmede sakte beveget hendene over buksene, og en kort oversikt over hans ereksjon var synlig. Mens jeg slikket Nora, fikk jeg øye på at de begynte å kysse over meg.

Nå klar til å ha alt, satte jeg meg ned på toalettsetet og fikk henne til å sitte på pikken min. Det var så vått og varmt. Hennes fitte spiste min kuk opp lett , og før du vet ordet av det , begynte vi å humpe hverandre , hun hoppet opp og ned på pikken min.

Hun begynte å ri meg så hardt, hun ville ha orgasme. Nora kysset meg hardt , tungen dypt i munnen min. Jeg stoppet henne og la en finger over hennes lepper. Jeg fikk henne til å suge på fingeren min , og da den ble våt, satt jeg den sakte inn i rumpehullet hennes.

Hun la ut mange stønn av smerte fulgt av glede , og jeg e holdt sakte fingeren inni henne mens hun vugget kroppen frem og tilbake.

Det var nå at jeg la merke til den fremmede hadde tatt pikken ut , og runket mens han så på. Jeg stoppet umiddelbart og fortalte Nora. Hun så på meg og ga meg et smil som nesten fikk meg til å blåse min last inni henne akkurat da. Hun snudde seg mot den fremmede. Vi fikk en nærmere titt på penisen hans. Nora spytte på pikken hans, og reiste seg og ba meg om å knulle henne doggystyle. Den fremmede begynte å onanere ved hjelp Diyas spytt som glidemiddel for hans store barberte pikk.

Jeg fingret rumpehullet hennes litt mer, og prøvde å skyve pikken min inn i den. Hullet var veldig lite, og pikke min for tykk til å trenge inn i henne. Jeg prøvde å sette inn to fingre, så tre, så prøvde jeg min kuk igjen. Denne gangen, spissen gikk i. Det var ingen andre veier å gå, så jeg begnte å gå ned den bratte trappen.

Skjørtet strammet rundt hoftene, så det tok litt tid å komme seg ned. Jeg kunne fremdeles ikke se noen andre, men her nede var det i hvert fall litt julemusikk. Da jeg kom helt ned så jeg en dør, og hørte at musikken kom fra bak den døren. Rommet som åpenbarte seg var helt utrolig. Det var vakkert, fra taket hang det små, blinkende sølvfargede lys. Lysene fanget snøfnugg, etterligninger så klart, som danset rundt i rommet. Det var en bar i rommet med matchende belysning, og helt bak i rommet var det et stort tre!

Treet var pyntet med enhver tenkelig julekule og denslags, det gav en fantastisk effekt. Julemusikken fortsatte å spille, men etter at jeg var kommet over sjokket begynte jeg å legge merke til de andre som var i rommet. Alle jeg så var damer, og alle var kledd i det samme som meg, og alle var utrolig sexy. Alle hadde omtrent samme høyde, så jeg følte at jeg hadde kommet inn i et rom fullt av søte, små alver.

De fleste var opptatt med å prate i par eller små grupper. Selv om vi hadde svært lite klær på oss var det godt og varmt i rommet. Jeg ble fascinert av noen av damene som strøk på hverandre flørtende.

Et par klinte litt også, og jeg så tungene danse inn og ut av munnen, og avslørte tungepiercingen til den ene av dem. Jeg kunne ikke se Jakob noe sted, men etter hvert som jeg kikket meg litt rundt fant jeg stadig flere jenter som koste seg.

Jeg har aldri hatt et eventyr med en annen jente før, bortsett fra den ene gangen jeg og en venninne lekte litt med puppene til hverandre. Jeg var mye mer interessert i å finne Jakob. I det borteste hjørnet av rommet var det laget en falsk hule. Jeg tok med meg en rom og cola fra baren og gikk den veien. Baren var gratis for alle, noen av jentene satt bare og laget seg drink etter drink. Jeg tenkte for meg selv at dette måtte være en perfekt plass å være i julen hvis du nettopp var blitt dumpet.

Jeg tok imot min og bestemte meg for å åpne den med en gang, den inneholdt en pakke med anal-kuler. Hver kule så ut som et julenisse-hode. Så alle visste at Jakob hadde invitert meg? Jeg lurte på om han hadde planlagt hele denne greia, og hvorfor jeg var den eneste av alle disse vakre damene han var interessert i. Hulen var innredet og pyntet like vakkert som hovedrommet, litt mørkere og med hulemalinger av reinsdyr som trekker sleden og Julenissen i forskjellige sex-stillinger med nissemor.

Jakob hadde ikke kledd seg ut. Han satt, avslappet, i en stress-less. Han kunne ikke sees fra inngangen til hulen. Da han så meg så jeg at øynene utvidet seg litt, og han fulgte nøye med på de små, trippende skrittene mine. Selv om han ikke var kledd som julenissen synes jeg det var mest passende å sette meg på fanget hans, noe som fikk skjørtet mitt til å gli så langt opp at den nakne fitten min kom til syne. Jeg gav litt blaffen og latet som om jeg ikke merket det, samtidig som jeg kjente lemmet til Jakob presse mot rumpen min.

Jeg hadde egentlig tenkt å be ham forklare seg når jeg fant ham, men lysten til å ligge med ham tok litt over. Jeg hadde bare drukket en drink, men følte meg beruset. Stemningen gjorde sitt til den følelsen, tenker jeg.

Jakob kysset meg i nakken. Jeg kjente at han også begynte å få det litt travelt, og lot meg slappe av mens han holdt meg. Han holdt meg tett inntil seg, men forsiktig likevel.

Leppene hans føltes så myke mot huden min, og det gikk opp for meg at jeg hadde vært kåt siden jeg tok på meg alve-kostymet. Han må ha hørt at jeg gispet og lot hånden hvile forsiktig på lårene mine, rett over strømpene.

Han gjorde ikke noe forsøk på å flytte hånden høyere opp, men beveget den i sirklende bevegelser. Jeg hørte at han også pustet litt raskere, og synes det var merkelig at jeg nettopp hadde møtt denne fyren. Han tok på meg som om han hadde gjort det hele livet, måten han gjorde det var helt perfekt. Jeg strakk meg etter lemmet hans, men han skubbet hånden min forsiktig bort. Jeg reiste meg opp og var så kåt at jeg var svimmel.

Jeg skubbet ham i brystet slik at han forstod at han skulle bli sittende, før jeg knappet opp skjorten hans. Jeg ville helst rive den av, men temmet meg selv og åpnet den sakte og rolig.

Jeg kysset og slikket ham på brystet og kjente den deilige smaken av ham. Jeg sirklet tungen rundt den stramme magen hans og åpnet buksen samtidig før jeg dro dem av ham. Han hadde ikke undertøy på seg. Jeg slikket ham på ballene, men spenningen i luften var så tung at det fikk være nok forspill! Jeg hadde på følelsen av at vi skulle tilbringe hele natten sammen, og jeg ville ha kuken hans inni meg ganske umiddelbart. Jeg reiste meg opp og beveget rumpen i det jeg håpet var noen forførende bevegelser.

Jeg bøyde meg fremover mot veggen og stakk rumpen ut, og konstaterte at det virket. Jakob stort sett hoppet over gulvet, naken bortsett fra skjorten jeg aldri fikk av ham, og tok tak i hendene mine med den ene hånden. Den andre hånden brukte han til å guide kuken inn i meg. Han presset seg hardt inn i meg, og følelsen var ubeskrivelig. Dette hadde jeg ventet på. Skjørtet mitt klistret seg til hodtene og håret klistret seg til hodet av svette. Jeg måtte støtte meg til veggen for å holde balansen, rommet snurret og blinket mens vi pulte som galne.

Så kåte som vi var tok det ikke lang tid før begge kom. Han trakk seg ut rett før han kom og sprutet ut over hele rumpen min før vi kollapset på gulvet. Vi lå og småkoste på gulvet en stund før jeg kjente at han var klar igjen. Jeg bøyde meg ned og sugde ham opp igjen, slik at han ble skikkelig hard.

Dette hadde jeg aldri gjort før, og følte meg herlig skitten der jeg sugde kuken hans og kjente smaken av meg selv samtidig.

Etter en liten stund var han klar, og denne gangen ville jeg ha ham litt lenger enn første gang. Han la seg på gulvet, og jeg satte meg på tvers over ham.

Han bøyde seg opp litt og sugde og bet litt i brystene mine. Jeg red ham sakte, sakte, og kjente at han trengte helt inn i meg.

Planen min om at dette skulle vare lenge holdt på å briste da jeg ubevisst økte tempoet mer og mer, helt til jeg oppdaget at jeg satt og red ham som en gal igjen. Orgasmen min holdt på å bygge seg opp, og det merket han åpenbart, stønningen min var ikke til å ta feil av.

Plutselig kjente jeg noe som stakk opp mot rumpen min, og da kvapp jeg nok til at orgasmen ble avbrutt. Jakob hadde fått tak i analkulene som jeg hadde fått i julegaven fra ham. Jeg hadde ikke engang merket at han hadde smurt dem med glidemiddel, og nå ville han bruke dem i rumpen min.

Jeg var først litt skeptisk, men dette var vel kvelden for å prøve nye ting. Analkulene kom forsiktig på plass, og jeg glemte dem vel egentlig en liten stund. Vi byttet stilling slik at han tok meg bakfra.

Jeg fikk henne til å suge på fingeren min , og da den ble våt, satt jeg den sakte inn i rumpehullet hennes. Hun la ut mange stønn av smerte fulgt av glede , og jeg e holdt sakte fingeren inni henne mens hun vugget kroppen frem og tilbake.

Det var nå at jeg la merke til den fremmede hadde tatt pikken ut , og runket mens han så på. Jeg stoppet umiddelbart og fortalte Nora. Hun så på meg og ga meg et smil som nesten fikk meg til å blåse min last inni henne akkurat da.

Hun snudde seg mot den fremmede. Vi fikk en nærmere titt på penisen hans. Nora spytte på pikken hans, og reiste seg og ba meg om å knulle henne doggystyle. Den fremmede begynte å onanere ved hjelp Diyas spytt som glidemiddel for hans store barberte pikk.

Jeg fingret rumpehullet hennes litt mer, og prøvde å skyve pikken min inn i den. Hullet var veldig lite, og pikke min for tykk til å trenge inn i henne. Jeg prøvde å sette inn to fingre, så tre, så prøvde jeg min kuk igjen. Denne gangen, spissen gikk i. Så sakte, tomme for tomme, jeg gled min pikk inni hennes analhull. Tetthet og varme var nok til å gi meg flere orgasmer bare ved å være der. Jeg vugget kroppen min frem og tilbake sakte.

Nora begynte å stunne intenst. Jeg knullet henne hardt, stoppet ikke for en pust, med et konstant tempo. På ett punkt, skrek hun til meg for å slutte fordi det ble for intenst. Jeg stoppet ikke , jeg kjørte henne hardt som en okse , pumpet penisen min i hennes våte rasshøl. Den fremmede mannen så på puppene til Nora, jeg fjernet bh-en helt slik at han fikk en bedre utsikt. Jeg slikket hennes brystvorter og bet dem lett. Jeg kunne fortelle at hun var fortsatt veldig kåt.

Jeg kysset henne tilbake og satt to fingre inn i hennes fitte. Nora så på den fremmede og rørte hans bankende kuk. Hodet mitt var i full spinn , og penisen min ble hard igjen. Nora bøyde hodet over og jeg dasket til rumpa hennes. Den fremmede fikk signalet og gikk over. Han ertet hennes fitte med pikke hans før han gled inn i henne. Han gled videre inn og hun stønnet høyt.

Min kuk var hardere enn den noen gang hadde vært. Hver blodåre var synlig og hodet mitt var rosa med blodstrømmen. Hun sugde kuken min hard og våt mens hun ble knullet hardt bakfra. Hun lukket seg om pikken min mens han knullet henne bakfra.

Hun ba den fremmede om å sitte på toalettsetet , hun gikk og satte seg ned på pikken hans vendt mot meg. Hun vugget kroppen hennes frem og tilbake og knullet ham. Hun ba meg å gå inn rumpa hennes bakfra.

Jeg satte kuken min inni hennes rumpehull sakte og hun skrek høyt. To pikker var i henne samtidig. Hun fortsatte å stønne som gal. Hun kom ganske mange ganger den kvelden. Jeg banket hardt på rumpa hennes og trengte å komme. Jeg kunne føle cum fra forrige gang , det fungerte som glidemiddel. Den fremmede trakk ut og spermet over puppene henes mens jeg gjordedet inne rumpa hennes. Den fremmede dro igjen uten et ord og Nora og jeg returnerte til dans, det var sperm på puppene hennes.

Det det var den varmeste, villeste kvelden jeg noensinne har opplevd. Your email address will not be published. Receive news updates via email from this site. Jeg stod på innsiden av inngangsdøren og gikk videre innover i huset. Jeg hørte ikke en lyd og holdt pusten mens jeg forsøkte å finne et hint om hva som ventet meg. Jakob var ikke å se. I enden av gangen kom jeg til en spiraltrapp som gikk nedover. Det var ingen andre veier å gå, så jeg begnte å gå ned den bratte trappen.

Skjørtet strammet rundt hoftene, så det tok litt tid å komme seg ned. Jeg kunne fremdeles ikke se noen andre, men her nede var det i hvert fall litt julemusikk. Da jeg kom helt ned så jeg en dør, og hørte at musikken kom fra bak den døren. Rommet som åpenbarte seg var helt utrolig. Det var vakkert, fra taket hang det små, blinkende sølvfargede lys.

Lysene fanget snøfnugg, etterligninger så klart, som danset rundt i rommet. Det var en bar i rommet med matchende belysning, og helt bak i rommet var det et stort tre! Treet var pyntet med enhver tenkelig julekule og denslags, det gav en fantastisk effekt.

Julemusikken fortsatte å spille, men etter at jeg var kommet over sjokket begynte jeg å legge merke til de andre som var i rommet. Alle jeg så var damer, og alle var kledd i det samme som meg, og alle var utrolig sexy. Alle hadde omtrent samme høyde, så jeg følte at jeg hadde kommet inn i et rom fullt av søte, små alver. De fleste var opptatt med å prate i par eller små grupper. Selv om vi hadde svært lite klær på oss var det godt og varmt i rommet.

Jeg ble fascinert av noen av damene som strøk på hverandre flørtende. Et par klinte litt også, og jeg så tungene danse inn og ut av munnen, og avslørte tungepiercingen til den ene av dem.

Jeg kunne ikke se Jakob noe sted, men etter hvert som jeg kikket meg litt rundt fant jeg stadig flere jenter som koste seg. Jeg har aldri hatt et eventyr med en annen jente før, bortsett fra den ene gangen jeg og en venninne lekte litt med puppene til hverandre.

Jeg var mye mer interessert i å finne Jakob. I det borteste hjørnet av rommet var det laget en falsk hule. Jeg tok med meg en rom og cola fra baren og gikk den veien. Baren var gratis for alle, noen av jentene satt bare og laget seg drink etter drink.

Jeg tenkte for meg selv at dette måtte være en perfekt plass å være i julen hvis du nettopp var blitt dumpet. Jeg tok imot min og bestemte meg for å åpne den med en gang, den inneholdt en pakke med anal-kuler. Hver kule så ut som et julenisse-hode. Så alle visste at Jakob hadde invitert meg?

Jeg lurte på om han hadde planlagt hele denne greia, og hvorfor jeg var den eneste av alle disse vakre damene han var interessert i. Hulen var innredet og pyntet like vakkert som hovedrommet, litt mørkere og med hulemalinger av reinsdyr som trekker sleden og Julenissen i forskjellige sex-stillinger med nissemor. Jakob hadde ikke kledd seg ut. Han satt, avslappet, i en stress-less. Han kunne ikke sees fra inngangen til hulen. Da han så meg så jeg at øynene utvidet seg litt, og han fulgte nøye med på de små, trippende skrittene mine.

Selv om han ikke var kledd som julenissen synes jeg det var mest passende å sette meg på fanget hans, noe som fikk skjørtet mitt til å gli så langt opp at den nakne fitten min kom til syne. Jeg gav litt blaffen og latet som om jeg ikke merket det, samtidig som jeg kjente lemmet til Jakob presse mot rumpen min. Jeg hadde egentlig tenkt å be ham forklare seg når jeg fant ham, men lysten til å ligge med ham tok litt over.

Jeg hadde bare drukket en drink, men følte meg beruset. Stemningen gjorde sitt til den følelsen, tenker jeg. Jakob kysset meg i nakken. Jeg kjente at han også begynte å få det litt travelt, og lot meg slappe av mens han holdt meg. Han holdt meg tett inntil seg, men forsiktig likevel. Leppene hans føltes så myke mot huden min, og det gikk opp for meg at jeg hadde vært kåt siden jeg tok på meg alve-kostymet.

Han må ha hørt at jeg gispet og lot hånden hvile forsiktig på lårene mine, rett over strømpene. Han gjorde ikke noe forsøk på å flytte hånden høyere opp, men beveget den i sirklende bevegelser.

Jeg hørte at han også pustet litt raskere, og synes det var merkelig at jeg nettopp hadde møtt denne fyren. Han tok på meg som om han hadde gjort det hele livet, måten han gjorde det var helt perfekt. Jeg strakk meg etter lemmet hans, men han skubbet hånden min forsiktig bort.

Jeg reiste meg opp og var så kåt at jeg var svimmel. Jeg skubbet ham i brystet slik at han forstod at han skulle bli sittende, før jeg knappet opp skjorten hans. Jeg ville helst rive den av, men temmet meg selv og åpnet den sakte og rolig. Jeg kysset og slikket ham på brystet og kjente den deilige smaken av ham. Jeg sirklet tungen rundt den stramme magen hans og åpnet buksen samtidig før jeg dro dem av ham.

Han hadde ikke undertøy på seg. Jeg slikket ham på ballene, men spenningen i luften var så tung at det fikk være nok forspill!

Jeg hadde på følelsen av at vi skulle tilbringe hele natten sammen, og jeg ville ha kuken hans inni meg ganske umiddelbart. Jeg reiste meg opp og beveget rumpen i det jeg håpet var noen forførende bevegelser. Jeg bøyde meg fremover mot veggen og stakk rumpen ut, og konstaterte at det virket. Jakob stort sett hoppet over gulvet, naken bortsett fra skjorten jeg aldri fikk av ham, og tok tak i hendene mine med den ene hånden.

Den andre hånden brukte han til å guide kuken inn i meg. Han presset seg hardt inn i meg, og følelsen var ubeskrivelig. Dette hadde jeg ventet på. Skjørtet mitt klistret seg til hodtene og håret klistret seg til hodet av svette. Jeg måtte støtte meg til veggen for å holde balansen, rommet snurret og blinket mens vi pulte som galne. Så kåte som vi var tok det ikke lang tid før begge kom. Han trakk seg ut rett før han kom og sprutet ut over hele rumpen min før vi kollapset på gulvet.

Vi lå og småkoste på gulvet en stund før jeg kjente at han var klar igjen. Jeg bøyde meg ned og sugde ham opp igjen, slik at han ble skikkelig hard. Dette hadde jeg aldri gjort før, og følte meg herlig skitten der jeg sugde kuken hans og kjente smaken av meg selv samtidig. Etter en liten stund var han klar, og denne gangen ville jeg ha ham litt lenger enn første gang. Han la seg på gulvet, og jeg satte meg på tvers over ham. Han bøyde seg opp litt og sugde og bet litt i brystene mine.

Jeg red ham sakte, sakte, og kjente at han trengte helt inn i meg. Planen min om at dette skulle vare lenge holdt på å briste da jeg ubevisst økte tempoet mer og mer, helt til jeg oppdaget at jeg satt og red ham som en gal igjen.

Orgasmen min holdt på å bygge seg opp, og det merket han åpenbart, stønningen min var ikke til å ta feil av. Plutselig kjente jeg noe som stakk opp mot rumpen min, og da kvapp jeg nok til at orgasmen ble avbrutt. Jakob hadde fått tak i analkulene som jeg hadde fått i julegaven fra ham.

erotiske no erotisk novelle anal Hulen var innredet og pyntet like erotiske no erotisk novelle anal som hovedrommet, litt mørkere og med hulemalinger av reinsdyr som trekker sleden og Julenissen i forskjellige sex-stillinger med nissemor. Nora spytte på pikken hans, og reiste seg og ba meg om å knulle henne doggystyle. Hennes fitte spiste min kuk opp lettog før du vet ordet av detbegynte vi å humpe hverandrehun hoppet opp og ned på pikken min. Så alle visste at Jakob hadde invitert meg? Han hadde på seg en lekker jeans som thaimassasje i oslo japanese bdsm seg over hoftene hans, og en enkel t-skjorte. Jeg kunne ikke se Jakob noe sted, men etter hvert som jeg kikket meg litt rundt fant jeg stadig flere jenter som koste seg.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *