hvordan får jenter orgasme damer som sexer med damer

Når det da ikke skjer begynner man å stille spørsmål ved seg selv og om det er noe galt akkurat meg. Men det er det ikke forteller ekspertene. Ifølge dem kan uteblitt orgasme skyldes flere faktorer - som heldigvis går an endre på! Kanskje er en stresset, kanskje kjenner en på et tankekjør som tar større plass enn kåtheten, kanskje blir en ikke stimulert helt som en ønsker, kanskje klarer en ikke å slappe av eller kanskje blir en mer opptatt av prestasjon, utseende, lyder, lukt, enn av å nyte og gi blanke i at ikke alt er perfekt!

Det kan være mye som spiller inn, forteller Slettvoll Lien og får støtte fra Kjensli som mener det først og fremst skyldes at man ikke tar tak og sier i fra om hva man liker:. Man må være tøff nok til å tørre å ta grep, og det er ikke vanskelig med litt kunnskap, erfaring og seksuell selvtillit. Begge ekspertene mener det viktigste man gjør for å få i gang orgasmen dersom der uteblir er å snakke sammen, da det ofte skyldes ting som er enkle å endre på, enten det er snakk om at man tyr til feil stillinger eller man er stresset, men også at man lærer å kjenne seg selv!

Man kan onanere, bruke fantasi, litteratur, film, prøve seg fram og bli kjent med seg selv som seksuelt vesen. Hva kan jeg selv bidra med?

Forteller Slettvoll Lien og fortsetter:. Partner kan lytte, være åpen for ønsker om de er innenfor egen komfortsone, og prøve å legge bort litt av presset på seg selv og partner. God kommunikasjon kan være nøkkelen til så mangt, presiserer Slettvoll Lien og får medhold fra Kjensli: Først og fremst er det en fordel å onanere eller å ha onanert mye så man kjenner kroppen sin og vet hva som skal til for å oppnå denne deilige følelsen en orgasme gir.

Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Hvordan vet jeg om jeg får orgasme? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Hei, og takk for spørsmål! Så fint at du er opptatt av dette! Det høres ut som om du og kjæresten har det veldig godt sammen! De fleste jenter får lettest orgasme ved stimulering av klitoris, såkalt klitorisorgasme. Rikke Pristed mener at det ikke er partnerens ansvar å hjelpe den andre til å få orgasme.

I den samme undersøkelsen viser det seg at 39 prosent av de spurte mennene forventer at deres kvinnelige partner får orgasme hver gang de har sex.

Cecilie Kjensli tror at grunnen til dette er at menn stort sett alltid får orgasme, og at de dermed tror at det gjelder for kvinner også. Pristed tror kvinner kan føle prestasjonsangst hvis de ikke får orgasme og at en god del kvinner faker orgasme for å tilfredsstille mannen.

Hun tror mange kvinner spør seg selv om det er noe galt med dem hvis de ikke får orgasme. Cecilie Kjensli anbefaler en kombinasjon av onani og sex sammen under samleie for å oppnå orgasme.

Derfor synes Cecilie Kjensli det er viktig å understreke at grunnen til at det ikke går for flesteparten av damer under samleie, er at det er omtrent anatomisk umulig. Men det er ikke tilfelle. Vagina er ikke vårt nytelsesorgan. Det er klitoris som står for den delen, og hovedsentralen til klitoris er den lille knoppen vi ser utvendig, som ligger beskyttet under klitorishetten.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *