for stor penis lelo vibrator

Posted October 19, Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8. Report post  ·  9. Får du plass til både vibrator og penis i musa samtidig?

Report post  ·  Posted October 20, MarianneE   Er det ikke litt dumt å vide ut musa sånn, med tankenpå friksjon med bare penis i etterkant? PetrovaFire   Hva med en sånn liten vibrator http: Møtt på en mann med så stor omkrets da? Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Sign In Sign Up. Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. For det er jo han jeg vil ha: Helt enig med dere! Jeg blir skikkelig GLAD hver gang jeg ser noen som oppretter tråder eller innlegg som har til formål å hjelpe eller gjøre livet lysere for andre.

Så ikke bry deg om de negative kommentarene her inne! Så bra at du TS har fått et tilfredsstillende sexliv, til tross for at mannen var både uerfaren og "dårlig" utrustet da dere ble sammen.

Erfaring må det jo ha blitt mye av i løpet av 9 år, men den andre utfordringen er jo mye verre, iallefall for en mann. Jeg har vært sammen med en flott dame i en del år nå, og ingen av oss var vel uerfarne da vi møttes som godt voksne, etter flere tidligere forhold.

Vi er begge to kåte mennesker, og har ofte sex. Men jeg føler meg bare mer og mer utilstrekkelig når vi har sex. Hun kommer en sjelden gang om jeg tar henne bakfra, mens hun ligger på magen og gnir klitten. Aldri i andre stillinger, selv med vibrator. Det som funker best for henne er vibrator på klitten, og dildo inni. Da kommer hun stort sett hver gang. Poenget med min "historie" er at det ser ut til at det går å finne løsninger som gir dama den nytelsen og tilfredsstillelsen hun søker, mens det er vanskelig, for ikke å si umulig, for mannen å virkelig føle seg som en mann Jeg unngår ofte å komme inni henne, da det oppleves som en kraftig nedtur etterpå.

Jeg spruter inni henne, mens hun overhodet ikke er fysisk tilfredsstilt. Hun sier aldri det, men sånn tenker jeg det er. Her sitter jo mesteparten i hodet ditt. Det er ikke umulig for mannen å føle seg som en mann så lenge han tillater seg selv å gjøre det. Du har nok å gå på når det angår størrelsen, jeg kan forstå mennene som har per definisjon mikropenis, men igjen sitter mesteparten i hodet.

Du er ikke mindre mann fordi du har en penis som er liten eller under gjennomsnittet, eller i følge medisinsk definisjon gjennomsnittlig.

Det er med andre ord ikke størrelsen på utstyret ditt som viser til "hvor mye mann" du er. Hva hvis du slikker eller fingrer henne til hun oppnår orgasme, slik at hun er "i gang", før du kommer inn i henne og eventuelt gir henne flere?

Eller gjør bruk av andre metoder som ikke har direkte med kjønnsorganer å gjøre, som erotiske historier eller fantasier. Jeg forstår veldig godt behovet for å kunne føle seg som en mann. Problemet et det enorme fokuset på penisen som det eneste mannlige attributt. Det er ikke slik kvinner ser på menn, det er ikke i penisen at manndommen sitter. Alt som handler om å nyte og å gi andre nytelse, alt som handler om kjønn og kropp, sitter i hodet. Jeg er litt nysgjerrig på den boken du snakker om liljene.

Leit å høre at du ikke føler deg som en mann Anonym. Det er ikke sikkert at dama di føler det på samme måte. Hva med å spørre henne? Det er jo ikke noe lek å ha for stor peis heller. Jeg må konstant passe på så jeg ikke ødelegger jenta. Det hadde nesten vært bedre å vært mindre og kunnet kjøre hardere uten fare for skader på meg selv eller henne. Jeg syns det er gøy å høre et par som har gjort liten penis til en fordel fremover en ulempe. Det er sånn man får sex til å bli virkelig bra. Problemet er at mange menn som har liten penis ser på dette som et "luksusproblem".

Har lest flere ganger om menn som fantaserer om å kunne ødelegge dama og føler de ikke klarer det med en liten penis. Hva som er greia er jeg ikke sikker på, jeg er ikke mann selv men vet som kvinne at det er lite kult å bli ødelagt. Ja, røff sex er fantastisk, men det er ikke fantastisk når du blir bunnet i endte og mente, blør fra underlivet og er sår i flere dager etterpå.

Noen kvinner syns nok dette er tennende, misforstå meg rett, men allmennheten vil vell gjerne ha sex uten å ha smerter i lang tid etterpå. Fort gjort å oppnå slikt med en veldig lang penis eller bare en ganske stor penis. Sexlivet til trådstarter og mannen hennes bør være en inspirasjon for de som har liten penis OG har komplekser for det. Dessverre er de ikke alltid mottakelige for råd og tips til hvordan sexlivet kan bli bedre, men velter seg i elendigheten og forbannelsen av å være "dårlig utstyrt".

Det er trist, det. For meg handler det ikke om at det har blitt en fordel at min mann har en mindre penis enn det jeg har vært vant med. Poenget med innlegget er at man gjør det beste ut av situasjonen hvis man har en mindre en, der nøkkelen til et bra sexliv ligger i kommunikasjon. Du kan smøre din penis inn i vannbasert glidekrem så penisringen glir lettere ned over penis. Deretter har du sex med din partner eller onanerer som du pleier.

Den klassiske penisring med vibrator settes på penis akkurat som den klassiske penisring uten vibrator. Når penisringen med vibratoren sitter helt nede ved roten og føles behagelig, slår du på vibratoren. Vibratoren stilles inn til den styrke og evt.

Deretter trenger du inn i din partner og hun vil elske å merke vibrasjonene på sin klitoris når du trenger helt i bunn. Bli helt inne i henne og beveg underlivet litt i sirkler så vibratoren føres rundt omkring på hendes klitoris. Hvis du bruker din penisring med vibrator til å onanere, skal du bare slå på vibratoren på penisringen når den sitter behagelig.

Deretter kan du onanere med din penisring med vibrator som du pleier. Skift mellom de forskjellige styrkene og eventuelle vibrasjonsmønstre for å se om du kan holde litt lengre og oppnå kjempenytelse. Du skal starte med å føre penisringen ned over din penis akkurat som en klassisk penisring.

Når penisringen sitter behagelig tar du fatt i ringen til testiklene og fører denne ring rundt om din pung. Normalt utvider man ringen til pungen temmelig mye så det ikke gjør vondt å føre ringen rundt om pungen. Hvis penisringen har en anal stimulator skal penisringen også først påføres som en klassisk penisring - altså ned over penis i erigert tilstand - helt ned til penisroten. Deretter plasserer du anal dildoen eller buttplugen i anus. Husk å bruke rikelig med glidekrem til analdildoen eller buttpluggen.

Hvis det er første gang at du skal stifte bekjentskap med anal stimulering vil vi anbefale at du leser vår  guide til anal stimulering. Der fins mange forskjellige penisringer som du kan velge imellom. De små og stramme og de store og elastiske. Og hvilken modell skal du velge? Alle penisringer er fleksible så de kan utvides en del, men hvis den fra starten er for stor skal du velge en mindre penisring. Men du blir nødt til å prøve deg litt frem så du kan kjenne hva som føles best for deg. Start eventuelt med å kjøpe et sett av penisringer.

En penisring må aldri sitte så stramt at det føles ubehagelig - så skal du velge en penisring som er større. Den helt rette penisringen gir deg en større penis og du kan simpelthen holde lengre hvis det er det du ønsker. Din partner vil typisk også merke at din penis er større under samleiet enn den pleier å være. Så svaret er på "hvilken penisring du skal velge": Du skal prøve deg frem.

Den må ikke være for stram og den må ikke være for løs.

For stor penis lelo vibrator -

Share this post Link to post Share on other sites. Noen kvinner syns nok dette er tennende, misforstå meg rett, men allmennheten vil vell gjerne ha sex uten å ha smerter i lang tid etterpå.

Sexlivet til trådstarter og mannen hennes bør være en inspirasjon for de som har liten penis OG har komplekser for det. Dessverre er de ikke alltid mottakelige for råd og tips til hvordan sexlivet kan bli bedre, men velter seg i elendigheten og forbannelsen av å være "dårlig utstyrt". Det er trist, det. For meg handler det ikke om at det har blitt en fordel at min mann har en mindre penis enn det jeg har vært vant med. Poenget med innlegget er at man gjør det beste ut av situasjonen hvis man har en mindre en, der nøkkelen til et bra sexliv ligger i kommunikasjon.

Så helt enig med deg Badass. Sexlivet mitt hadde nok vært bra uansett størrelse på penis. Men jeg håper at andre også blir inspirert til å kommunisere og åpne seg opp for hverandre.

Uansett størrelse på penis. Det er lov å stille spørsmål underveis "Kommer du i denne stillingen? Det er også lurt å vær like opplagte eller slitne, og det er greit å si at man er sliten og så avtale hva som skal til for at man skal orke å ha sex. Eller "Forsyn deg, jeg er sliten, men med hvis du gjør jobben". Jeg hadde ikke giddi og hatt sex med mannen hvis han hadde ligget på sofaen og "voktet" på meg mens jeg gjorde ørten ting i huset og med ungene, for så å kaste seg over meg i det jeg går til sengs.

Men min mann tar sin del, og har da fått ei "vill ei". Jeg vil heller ha sex med en mann med en litt liten penis enn med en som har en altfor stor penis.

Hadde faktisk en opplevelse her for noen uker siden.. Måtte stoppe han flere ganger og liksom dytte underkroppen hans litt unna for at han ikke skulle komme så langt inn.

Fikk "menssmerter" fra helvete og begynte å blø. Jeg følte meg i tillegg kjip som ikke klarte å la han gjøre sitt uten at jeg fikk vondt. Enda jeg har vært i et langvarig forhold der vi hadde verdens beste sex. Har sagt det før og sier det igjen. For meg kommer jeg fort som fy med en liten penis og kan ikke ta imot noe stort. Slik har det vært hele mitt liv. Blir den for stor, får jeg smerter og den støter borti livmortappen som også er veldig vondt.

For min del så kommer jeg veldig fort , for fort, så fort at menn tror jeg faker. Men det gjør jeg ikke, så jeg blr mistrodd andre veien. Vær glad i penisen din som den er Anonymbruker. Er du sikker på at det er størrelsen som gjør at dama di ikke kommer?

Mange kvinner kommer ikke vaginalt. Bra dere har fått det til på et vis. I det minste ender han jo ikke opp som meg, med så mange peniskomplekser at jeg ikke lenger gidder eller ønsker å ha sex. Det er jo et valg du tar, at du ikke gidder å ha sex. Akkurat der har du valgt å ende opp selv. Det blir det samme som at jeg mange ganger har latt det gå utover sexlivet at jeg er misfornøyd med puppene mine.

Etterhvert som jeg lærte meg å overkomme kompleksene mine åpnet det seg en helt ny verden for meg. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Liten penis » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 3. Liten penis By liljene, June 5, in Seksualitet.

Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Report post  ·  1. Posted June 5, Hei, Leste et innlegg fra i går om at kjæresten til en bruker her inne hadde liten penis. Vi har også googlet g-punkt for kvinner og sett på veiledningsvideoer og testet ut dette.

Vi har vært gift i 9 år. Share this post Link to post Share on other sites. AnonymBruker   Report post  ·  2. Hva ville du egentlig med dette? Skryte av sexlivet ditt på en søndags morgen Report post  ·  3. SlemUlv   Report post  ·  4. Report post  ·  5.

Da ser jeg første litt småsure kommentaren var kommet! Saraby   Report post  ·  6. Posted June 6, edited. Tråden er ryddet for spekulasjoner og svar til dette. Edited June 6, by Saraby. Report post  ·  7. Posted June 6, Report post  ·  8. Vet hva du snakker om. Min er bare 20 cm. Guest Vause   0 0. Report post  ·  9. Report post  ·  Posted June 12, Deretter har du sex med din partner eller onanerer som du pleier.

Den klassiske penisring med vibrator settes på penis akkurat som den klassiske penisring uten vibrator. Når penisringen med vibratoren sitter helt nede ved roten og føles behagelig, slår du på vibratoren. Vibratoren stilles inn til den styrke og evt. Deretter trenger du inn i din partner og hun vil elske å merke vibrasjonene på sin klitoris når du trenger helt i bunn.

Bli helt inne i henne og beveg underlivet litt i sirkler så vibratoren føres rundt omkring på hendes klitoris. Hvis du bruker din penisring med vibrator til å onanere, skal du bare slå på vibratoren på penisringen når den sitter behagelig. Deretter kan du onanere med din penisring med vibrator som du pleier. Skift mellom de forskjellige styrkene og eventuelle vibrasjonsmønstre for å se om du kan holde litt lengre og oppnå kjempenytelse.

Du skal starte med å føre penisringen ned over din penis akkurat som en klassisk penisring. Når penisringen sitter behagelig tar du fatt i ringen til testiklene og fører denne ring rundt om din pung. Normalt utvider man ringen til pungen temmelig mye så det ikke gjør vondt å føre ringen rundt om pungen. Hvis penisringen har en anal stimulator skal penisringen også først påføres som en klassisk penisring - altså ned over penis i erigert tilstand - helt ned til penisroten.

Deretter plasserer du anal dildoen eller buttplugen i anus. Husk å bruke rikelig med glidekrem til analdildoen eller buttpluggen. Hvis det er første gang at du skal stifte bekjentskap med anal stimulering vil vi anbefale at du leser vår  guide til anal stimulering. Der fins mange forskjellige penisringer som du kan velge imellom. De små og stramme og de store og elastiske.

Og hvilken modell skal du velge? Alle penisringer er fleksible så de kan utvides en del, men hvis den fra starten er for stor skal du velge en mindre penisring. Men du blir nødt til å prøve deg litt frem så du kan kjenne hva som føles best for deg. Start eventuelt med å kjøpe et sett av penisringer. En penisring må aldri sitte så stramt at det føles ubehagelig - så skal du velge en penisring som er større.

Den helt rette penisringen gir deg en større penis og du kan simpelthen holde lengre hvis det er det du ønsker. Din partner vil typisk også merke at din penis er større under samleiet enn den pleier å være. Så svaret er på "hvilken penisring du skal velge": Du skal prøve deg frem. Den må ikke være for stram og den må ikke være for løs. Når du har funnet den rette størrelsen kan du og din partner kjenne at din penis er større og du kan holde lengre samtidig med at det føles behagelig å elske eller onanere med penisringen.

En penisring må som hovedregel ikke sitte lengre enn 20 minutter. Deretter vil vi anbefale at dere tar en pause på 5 minutter, så penis kan bli kvitt det overskytende blodet, få en normal blodgjennomstrømning og så kan dere påføre penisringen igjen. Det må bare sies at de fleste mennesker kan ha deres penisring på i lengre tid. Men det avhenger også av hvor mye penisringen strammer om penis da en meget stram penisring bør sitte i kortere tid. Hvis det på noen måte føles ubehagelig, bør du øyeblikkelig ta din penisring av og la blodet strømme tilbake fra din penis.

Hos Belugi finner du et kjempeutvalg av penisringer. Men vi er spesielt stolte over vårt store utvalg av  Fantasy c-ringz , der du ganske enkelt finner alle typer penisringer i en fantastisk kvalitet og til en meget overkommelig pris. Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen.

Toggle navigation Cart Search. Produktet er lagt i kurven. Produktet er lagt i handlekurven. Ftalatfri  Allergitestet  Dermatologisk testet  Latexfri  Nikkelfri. Velg variant Sort Purple. Velg variant Sort Gul Cerise.

Velg variant Sort Purple Blå.

for stor penis lelo vibrator

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *